Kinagyítom a képed, és nézegetlek.

Csúnya nem vagy, sőt, úgy látom, abszolút biztos vagy benne, hogy nálad szebbet és okosabbat anya még nem szült a földre.

Ezt biztos anyukád is így gondolja. Egyikőtöknek sincs igaza.

A külföldön tanult eminens magabiztossága, tévedhetetlenségébe vetett hite sugárzik belőled. Visszajössz ide, gondolod, és majd osztod az észt. Majd megcsinálod a szerencséd a sok analfabéta, agyhalott náci hátán. Értem én, ügyesen kitaláltad.

Kiállsz, pengeszájú, pökhendi, beképzelt kisköcsög, és belezsidózol a nagyvilágba. Ugyan bizony mi vezethetett erre? Pénz? Vagy ennyire zuhan a pártod népszerűsége? Kellett valamit csinálni, hogy végre megint rólatok szóljon a sajtó? Vagy csak magánakcióból csináltad, gondoltad, majd előrebújsz, miközben a többiek elkoptak és elcsanádosodtak?

Mert a személyedben végre akkorát és úgy zsidózott valaki, hogy ezt már nem  lehetett elmismásolni és eltitkolni ebben az elmocsarasodott, elsüketült információs faraday-kalitkában sem, amivé Magyarország vált.

Az ördög tudja, mi kellett, melyik volt a kulcsszó, amelyik elérte az ingerküszöböt (ami egyébként már olyan magasan van, mint egy művégtagé). Talán a listázás emlegetése. Talán a sanda célozgatás holmi nemzetbiztonsági kockázatokra. Talán a hely, az idő és a körülmények találkoztak szokatlanul - szinte mindegy. De tény, hogy te, arabok seggéből kilógó féreg, aki a Jobbik  titokzatos közép-keleti pénzforrásai körül kavar, akár taktikai megfontolásból, akár őszinte tahóságból végre olyasmit bírtál mondani, amitől az eddig álmosan szunyókáló entellektüelek is sárga csillagot ziherájztűztek a kockás zakó hajtókájára,olyan vitalitással vetették magukat a flashmobba, amit bármelyik bringás futár megirigyelhetne.

Nem csak azok az arcok kezdtek ismét virgonckodni, akik lényegében a Fidesz hatalomra jutása óta minden lehetséges  alkalmat megragadnak a tiltakozásra és a tüntetésre. Most már a férgek elszaporodásában jelentős szerepet játszó korábbi fidesz-agitátorok, ideológiai szénlapátolók, bértollnokok és "értelmiségiek" is kötelezőnek érezték, hogy fészbukos és tumbleres tiltakozásokat és manifesztumokat indítsanak útnak.

Nyilván valami halvány lelkiismeretfurdalás kezd éledezni bennük. Talán néhányuknak felrémlik, hogy amikor annak idején az "Orbán-fóbia" ellen hőbörögtek, amikor értéksemleges törökgáborosan Orbánt "reálpolitikusnak" festették le, amikor gúnyosan mosolyogtak a "zsidó hisztin" ("ezek állandóan attól fosnak, hogy a Dunába lövik őket"), akkor azt az utat egyengették: amin a Gyöngyösi Márton féle férgek elaraszoltak idáig.

Csakhogy, akárcsak a tucathorrofilmek dramaturgiájában, itt is eljött egy pont, amikor a korábban komolyan nem vett férgek egyszerre csak túlságosan sokan lettek: a földből, a falról, a csillárról is potyognak, dőlnek a hűtőből, az ágyból, és lehetetlen elpusztítani őket.

Kicsi fiú, megmondom én, hol a baj. Az a baj, nem vagy te más (persze, azon kívül, hogy náci féreg vagy), mint egy kiskamasz, aki a pofonért könyörög. Keresed a határaidat és a korlátaidat. Keresel egy erős kezet aki jól pofán ver, és megmutatja az utat. Én is szívesen megtenném neked, de talán nem is kell egészen idáig elzarándokolnod. Sikerült akkora balhét csinálnod, hogy valószínűleg egy sötét utcán – nem is: egy világoson – valaki nyakon fog vágni, amikor nem számítasz rá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voroskarom.blog.hu/api/trackback/id/tr154930473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[-_-] 2012.11.28. 10:40:11

Mit kell fosni? A Fidesz tele van zsidókkal, sőt, magyar-izraeli kettős állampolgár is akad köztük, ráadásul az Izraelben kormányzó Likud a testvérpártjuk. Nem fognak ezek összeírni semmit. A Jobbik meg nem akarja elveszíteni a támogatóit. Ilyen egyszerű. Ez az ügy csak a hivatásos rettegőknél veri ki a biztosítékot.

Prisca52 2012.11.28. 11:13:07

méltatlan írás, ezt nem így kell!

Alter_Ego 2012.12.10. 04:31:38

Nem csak méltatlan, hanem egyenesen hányingerkeltő, undorítóan személyeskedő, ráadásul még képtelenül ostoba írás is. Pont annyira ostoba, mint amennyire ostoba az egész antifasiszta hisztériakeltés is.

Engem történetesen korábban végtelenül nem érdekelt a zsidókérdés. - Lehet hogy pontosan ennek köszönhetem, hogy már elsőre is pontosan értettem, hogy mit mondott Gyöngyösi a parlamentben?

Azt is pontosan értem, hogy Izrael nem tartja be az ENSZ határozatokat és sokan vannak, akik az ország ezen magatartásával nem szimpatizálnak és nem akarták Izraelt az EU társult tagjaként látni. Azt is pontosan értem, hogy ha a magyar parlamentben más országnak elkötelezett kettős állampolgárok gyakorolnak befolyást a többi képviselőre és szavaznak, akkor olyan döntések születhetnek, amelyek nem feltétlenül azonosak a magyar nép érdekeivel. Azt is pontosan értem, hogy miért gondolja úgy Gyöngyösi és pártja, hogy legalább a kettős állampolgárság tényéről joga van tudnia a magyar népnek, a magyar szavazóknak, amikor képviselőket küldenek a parlamentbe.

Őszinte leszek és bevallom, hogy nem pontosan értem, hogy kinek mi a baja ezzel? Megköszönném ha egy Zsidó lenne oly szíves és kifejtené ezt nekem. Felteszem ennek a blognak a szerzője biztosan ehhez a népcsoporthoz tartozik és segíthet nekem ebben.

Nekem úgy tűnik, hogy szándékos félremagyarázás és lejárató kampány eredménye az, hogy a kettős állampolgárságról való információszolgáltatásból egyenesen minden zsidó listázását hazudták egyesek. Nem?

Egyébként meg én úgy tudom, hogy a kisebbségi létnek egy fontos eleme a kisebbségi identitás felvállalása is. Történetesen a romániai magyarok büszkén vállalják magyarságukat és nem rejtett kettős állampolgársággal élnek Romániában. Saját politikai pártjuk van és magyarságukat nem titkolva indulnak a választásokon. Bár a világháborús üldöztetés okán értem a zsidóság túlérzékenységét, de talán nem olyan nagy kérés az, hogy nyíltan vállalják az identitásukat és ne rejtőzködve akarjanak befolyást gyakorolni. Megtehetik ezt annál inkább is, hiszen pont a korábbi üldöztetésük miatt kiemelt figyelem övezi a szabadságjogaiknak, érdekeiknek és méltóságuknak biztosítását.

Őszinte leszek: Nem szimpatizáltam azzal, ahogyan a világsajtóban több helyen is hazug módon félremagyarázták Gyöngyösi szavait. Nem szimpatizáltam azzal sem, hogy a félremagyarázás pont ilyen módon megjelent a magyar közéletben is és a magyarországi zsidóság képviselői utcára vonultak és Telavivig és NewYorkig hallatszó hisztériakeltésbe kezdtek.

Különösen szomorúan olvastam ennek a cikknek a messze a szükségesnél durvább hangvételű, undorítóan gyalázkodó szavait. Korántsem arról győztek meg, hogy a zsidóság megfelelő kisebbségi méltósággal képviseli a saját érdekeit. Sőt arról sem győztek meg, hogy a zsidóság egy békés természetű, mások méltóságát tiszteletben tartó népcsoport. Sőt mélyebben elgondolkodva a cikk szavain; a zsidóság igazságérzetéről sem vagyok meggyőződve. Bár a nép az ősi történelméig visszavezethető üldöztetés-tudatának biztosan része van ebben, de azt kell mondanom, hogy az eddig általam tapasztalt közéleti szerepvállalásuk másról sem szól, csak erre az üldöztetésre való folytonos hivatkozásról, és az állandó nemzetközi panaszkodásról és Magyarország hírnevének lejáratásáról. Ennek nyomán önnön szerepvállalásuk az, hogy idegen testként működnek a magyarságon belül.

A cikkíró sem tett mást ezzel az írással, minthogy gyalázatosan rossz hírét keltette népének. Több sem kell ezeknél a soroknál, hogy ha bárki meg akarja tapasztalni a gyűlöletkeltés igazi arcát. Történetesen sikerült az én korábban teljesen semleges zsidóság képemet is mérhetetlen mértékben rombolni. Mélyen sajnálom, de azt kell mondanom, hogy nem csak a cikk írójának, hanem általában a zsidóságnak is önkritikát kellene gyakorolnia. Bár okuk van a túlérzékenységükre, mégis igyekezniük kellene a hazájuk (értem ezalatt Magyarországot és nem a kettős állampolgárok Izraeljét) szempontjaira is koncentrálni, nem pedig bármely a zsidóságnak nem tetsző gondolatot azonnal antiszemitizmussal magyarázni. Mert így, az a helyzet, hogy még azok is, akik korábban (hozzám hasonlóan) még csak nem is hallották a "holokauszt-biznisz" kifejezést, mára már ők is lassan érteni vélik... Mint ahogyan az is egyre egyértelműbbé válik, hogy a zsidóság egyes képviselőinek nemzetközi fellépése kapcsán miért beszélnek sokan idegenszívűségről és hazaárulásról.
süti beállítások módosítása